MANNEKE BUNT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 613 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Manneke Bunt. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 15:03 De friet was lekker en heet, m’n schnitzel was zo doorgebakken dat ie niet te eten was zo droog en taai….
10 jul 2024 om 20:05 NOOIT MEER!!!!
28 jun 2024 om 21:03 Ik heb lekker gegeten alleen m'n friet en kroket was al afgekoeld voor dat ik het kon eten dat is altijd jammer ik had ook een broodje warm vlees en die was héérlijk
25 jun 2024 om 18:07 Goede communicatie bij vertraging. Vriendelijke bezorger.
24 jun 2024 om 19:45 Super vriendelijke bezorger het broodje was heerlijk
17 jun 2024 om 20:13 Satésaus was niet eens klaar, heel dik en klonterig. Patat was te doorgebakken
4 jun 2024 om 14:05 Goede communicatie over vertraging. Vriendelijke bezorger. Aanbevolen.
2 jun 2024 om 0:30 Broodje brie is heerlijk.
1 jun 2024 om 16:01 Goed, vriendelijke bezorger.
28 mei 2024 om 18:57 Snackbarvoedsel op de juiste manier. Warm, knapperig eten en een lekkere milkshake. Lekker snel bezorgd, helemaal dikke prima dus.
25 mei 2024 om 10:45 Vriendelijke bezorger.
19 mei 2024 om 1:53 broodje carpaccio zonder pest tomaat en komkommer besteld hoort er gwn niet op vind ik krijg ik als nog komkommer zat ook een vreemde smaak aan heb iets meer als de helft op gegeten rest weg gegooit